Sierbestrating Zuid Holland

 

Het is inderdaad slim om als huiseigenaar zo veel mogelijk te weten te komen over de aanleg, de verzorging en het onderhoud van natuursteenbestrating.

Dat is goed nieuws, want met de recente verbeteringen in de natuursteenindustrie is er nu meer keuze aan natuursteen dan ooit. Als huiseigenaar kunt u de steen van uw keuze, of het nu kalksteen, zandsteen, kwartsiet of een ander type natuursteen is, mengen met het juiste basismateriaal van zand en grind om een mooi begaanbaar stenen pad te creƫren.

Natuursteen: Indiana Jones zei ooit dat schoonheid het laatste is wat je nodig hebt bij een aardbeving. Natuursteen kan die behoefte beter vervullen dan welk ander product ook. Het breekt niet bij aardbevingen vanwege zijn natuurlijke aard. Natuursteen of cobstone veroudert enorm bij aardbevingen. Alle natuursteenproducten gaan langer mee zolang u in het huis woont, mits het juiste basismateriaal in het mengsel wordt gebruikt en op de juiste manier wordt gelegd.

Duurzaamheid is iets dat we allemaal willen, en wanneer u natuursteen hebt, hebt u het beste van twee werelden. De klassieke schoonheid van natuursteen als een architectonisch kenmerk voor uw huis kan worden verbeterd door cement sourcing van Moeder Natuur en een goede installatie proces. Natuursteenproducten verhogen de waarde van uw huis en geven een levenslange garantie op de cementfabriek die ze in uw huis solderen. Grind en plastic versnipperd is uitstekend in bestrating, vooral rond zwembaden. Maar al te vaak zien we een los grind of glad plastic in een bestratingstoepassing waar de zaden in zitten, wat tot verdere problemen kan leiden, vooral met onkruid. Kunstmatige stenen zijn niet beperkt tot huizen, ze kunnen worden gebruikt in sportzalen, tuinen, of overal in uw huis waar u een uitstraling van natuursteen wenst.

Cob steen : De duurzaamheid van kunststeen wordt alleen beperkt door de fabricage. Het is onmogelijk om steen te maken die te hard is. Het vermogen om zich de meest onmogelijke dingen voor te stellen en te maken maakt van cob stone een creatie die ieders verbeelding te boven gaat. Kolfsteen is de hardste steen; hij is bestand tegen zure oplossingen. Zelfs na eeuwenlang gebruik heeft hij geen afdichting nodig, waaraan hij de naam Cob pointing dankt. De oude Romeinen gebruikten deze stenen veelvuldig als een teken van hun identiteit en revolutie.

Graniet : Een van de oudste gebruikte steensoorten was erosief kiezelzuur en dit wordt ook nu nog gebruikt. Maar dat staat buiten kijf, het oppervlak van granieten had 40 miljoen ton silica toen het werd gedolven. Niemand kan dit cijfer verifiƫren. Dit levert een probleem op in de grootschalige industrie, zoals de bouw en de steengroeven, die peiling achterwege laten en omdat de mijnbouw zo goedkoop is, wordt veel van het delven met apparatuur gedaan, d.w.z. de messen van de beitel die worden gebruikt zijn soms behoorlijk agressief, d.w.z. tijdens het kappen. Siliciumdioxide is het meest voorkomende bestanddeel van zandsteen en hoewel de zandsteen in Nevada een zekere hoeveelheid silica zal bevatten, wordt de steen functie volledig bedreigd door silica.