Wij zijn ideaal voor wie graag een mooie tuin wil en het niet erg vindt om er dag en nacht een paar uurtjes door te brengen. Meestal hebben we een professionele tuinman in dienst. Het maakt niet uit wat voor soort klus u voor uw huis wilt, wij kunnen het voor u maken.

Hieronder heb ik enkele voorbeelden van tuinarchitecten genoemd. Ik heb er enkele genoemd die regelmatig te vinden zijn en andere die seizoensgebonden zijn, maar voor het grootste deel allemaal op dezelfde manier werken.

Seizoenswerk: – Seizoenswerk is wat veeleisender, maar geeft je de kans om je droom te volgen en iets te hebben dat je altijd al wilde hebben. U kunt bijvoorbeeld een tuin binnen en buiten uw huis hebben, maar ook een 'proefbeplanting'. Dit is een recept dat we elk seizoen gebruiken: een seizoensplant wordt geplant op een bepaald deel van uw eigendom dat vrijwel verstoken blijft. Dit betekent dat u dit gebied het hele jaar door kunt verlaten en dat u geen geld hoeft uit te geven om ervoor te zorgen dat de plant presteert zoals u zou willen. Dit is geweldig voor mensen die hun planten binnen of buiten willen laten, maar dat niet kunnen omdat het weer hen niet vergezelt. Het is een geweldig alternatief om uw plant voornamelijk binnen of buiten te verplaatsen. Eikenbladeren zijn prachtig aan de voorkant. Tuinkabouters kunnen 's avonds je tuin verlichten. Er is ook een seizoensgebonden porseleincollectie, een seizoensproject dat op maat gemaakt kan worden. Gazonvegers zijn een seizoensgebonden ophaalservice voor diegenen die hun gazons moeten schoonmaken. Ik heb ook persoonlijk een boomkwekerij geplant en deze op ware grootte laten groeien. Naarmate ik ouder werd, zijn er een paar takken verwijderd, maar de boom staat nog steeds in volle bloei. Dit zal dus niet alleen helpen om uw bloementuin mooi te houden, maar het geeft u ook het volledige voordeel dat u altijd planten heeft. Je kunt natuurlijk altijd alle professionals bellen, maar het zal je verbazen wat voor een betere klus je zelf kunt doen. Het is net als een geschenk en als je eraan denkt om het te doen, zal er in de toekomst meer voor je zijn.

Budget – als het gaat om landschapsarchitectuur, moet u bereid zijn een klein bedrag uit te geven. We geven meestal uit aan verschillende dingen, en elk van deze dingen wordt gecombineerd en vervolgens weer verder. Dus het eerste waar we geld aan uitgeven is een gereedschap of een stuk land en dan geven we de rest van het geld uit aan de planten die daarna komen.

Over het algemeen ontwikkelen tuinarchitecten meestal een budget waar ze zich vervolgens aan houden. In het begin is het een budget, en als we dan met een veel groter budget komen, dan moeten we ons daaraan aanpassen.

Budget is geen probleem want als het te duur wordt kunnen we altijd wat extra planten toevoegen. We kunnen ons best doen om het laag te houden, en u zult het verschil niet zien. We zorgen ervoor dat we wat geld in het budget hebben voor een regenachtige dag.

Hoewel de meeste mensen hun tijd besteden aan landschapsarchitectuur en misschien op internet zoeken naar budgetideeën, zal het je verbazen dat er nog steeds veel mensen zijn die landschapsarchitecten gebruiken om functies aan hun eigendom toe te voegen zonder veel geld uit te geven.

Het beste advies is om rond te vragen. Zoek uit wat duur zal zijn en wat niet. Als een woning niet binnen uw gemiddelde prijsklasse valt, is het net andersom. U moet bedenken hoeveel het landschap u uiteindelijk gaat kosten, en als het goedkoop is, ga ervoor. Maar zorg ervoor dat u het zich ook daadwerkelijk kunt veroorloven!