Industriele meubels

 

Wanneer u naar een handelsbeurs gaat om industrieel meubilair te kopen, zult u meubelstukken van plastic en metaal aantreffen, vooral omdat deze materialen veel worden gebruikt bij de vervaardiging van meubilair.

Veel fabrikanten van Industrial furniture hebben een nichemarkt gevonden voor medische en industriële gebruikers en bieden nu een uniforme selectie voor deze consumenten. U kunt alles vinden van een doktersbureau tot een industriële koelkast. Hoewel u niet dezelfde reeks maten en kleuren in andere meubelproducten kunt krijgen, kunt u beslissen welke stijl u wilt door bij uw huidige interieur te passen en door te gaan met een materiaal dat duurzaam en functioneel is. Rubberleder is een industriële houtsoort die veel wordt gebruikt in industriële en medische meubelen.

De meeste winkels voor commerciële meubelbenodigdheden zijn gericht op hout en kunststof opties. Synthetische materialen zijn uitgegroeid tot een goede marketing tool voor de fabrikanten, omdat ze kunnen nabootsen het uiterlijk van klassieke materialen zoals leer. Traditionele leer zoals u wellicht beseffen, is niet de enige optie voor industriële meubels. Hoewel het veel duurzamer is dan wat u in huis hebt, vergt plastic toch onderhoud. Hier gaan we na welk onderhoud elk type meubilair vereist.

Hout

Het meeste hout dat voor industriële meubelen wordt gebruikt, heeft tijdens de productie een beschermende afwerking gekregen. Wanneer u dit meubel voor het eerst koopt, is het hout ongelakt; na verloop van tijd moet de beschermlaag echter worden uitgedaagd om het ruwe oppervlak te beschermen. Om het hout meer glans te geven en het te beschermen, kunt u het hout regelmatig insmeren met was of polyurethaan, waardoor het hout na het opnieuw afwerken een mooie glans krijgt. Breng het aan nadat uw meubels een paar jaar zijn gebruikt om ze te helpen beschermen, net als uw wielen en riem.

Plastic

Kunststof industrieel meubilair is over het algemeen goedkoop en vergt niet veel onderhoud, afgezien van het afvegen van vuile handen bij elke gelegenheid. Meubels van gerecycleerd plastic, zoals de eerder genoemde industriële meubels, moeten tijdens het gebruik onberispelijk worden gehouden. Kunststof industrieel meubilair wordt gemakkelijk van de vloer getild en weggegooid in vuilniswagens en op stortplaatsen. Er zijn een paar andere mogelijkheden om plastic meubilair schoon te maken. De gemakkelijkste manier is om uw stofzuiger zonder hulpstukken te gebruiken. Dit is een veel snellere manier om deze meubels op te zuigen. Volg de richting van de curve van de stofzuiger voor een mooi schoon uiterlijk. de geleverde chemicaliën worden geselecteerd en aangekocht naargelang uw schoonmaakbehoeften. Schimmel is het grootste probleem bij dit soort meubilair.

De hout-, kunststof- en metaalmaterialen die in deze meubelschaal worden gebruikt, zijn kneedbaar. Om te voorkomen dat ze een goede container voor meeldauw om te groeien. Dit is slechts een echt probleem na verloop van tijd en pas nadat het materiaal begint te rotten en het oppervlak van het meubilair begint te schimmelen. Schimmel werkt als een vlek en is moeilijk te verwijderen. De robuuste kracht van het hout veroorzaken de natuurlijke houtvezels te zwellen en scheuren tot het punt dat het zal vrijwel onmogelijk te repareren. De beste manier om de kans op kromtrekken en schimmelen van het hout te voorkomen is het gebruik van industrieel meubilair in zijn geheel. ces staining looks to be zeer beschikbaar vandaag. Zeker de investering waard! Zoals u ziet, hoewel industrieel meubilair eruit ziet alsof het veel reiniging en verzorging vergt, heeft het niet veel nodig. Maar gezien het feit dat u dit meubilair wel dagelijks moet aanschaffen, is het een goed plan om ook goede verzorgingspraktijken te hebben. Als u deze eenvoudige aanbevelingen opvolgt, zal uw industrie er zeker mooi blijven uitzien. Beide soorten meubilair gaan veel langer mee zonder het gebruik van chemicaliën.

Strijkvellen gebruiken

Wassen met water en zeep in plaats van zeep

Gebruik een zachte doek in plaats van schurend materiaal (borstels)

Drogen met een zachte doek.

Gebruik water en zeep op hout.

Gebruik een gewone houtreiniger of een in de handel verkrijgbare reiniger en gekleurde bijenwas

Wassen met water en zeep.

Gebruik een borstel met een vloeibare zeep hulpstuk om te reinigen

Gebruik een oliezeep.

Stofzuig met een stevig borstelhulpstuk.

Gebruik een zachte doek in plaats van een zacht materiaal (borstels)

Gebruik geen agressieve antimicrobiële chemicaliën.

 

Lees meer

 White Wash Buffetkasten