Mechanische ventilatie vervangen

 

De meeste fabrikanten van HVAC-systemen en airconditioners bevelen centrale airconditioning of luchtventilatie aan, evenals een warmteterugwinningssysteem, als de beste methoden om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren zonder de bestaande energie- en luchtvoorraden uit te putten.

De meest recente aanbevelingen van de American Society of Heating, Refrigerating and Air Conditioning Engineers (ASHRAE) stellen dat u het hele jaar door comfortabel kunt zitten (zelfs tijdens de wintermaanden) als u vier mechanische airconditioningsystemen goed laat functioneren. De airconditioning is waarschijnlijk het onderdeel van uw HVAC-systeem dat de meeste aandacht vereist voor jaarlijks onderhoud.

Een jaarlijkse controle door de technicus van uw HVAC-eenheid is een must en deze controles moeten zowel aan de binnen- als aan de buitenkant worden uitgevoerd – het leidingwerk en het gehele mechanische ventilatiesysteem. In het ideale geval wil je dat. Als u een warmtepompsysteem in huis hebt, moet u ook een programmeerbare klimaatregeling hebben.

Alle airconditioningsystemen en warmtepompsystemen, ook veel die op aardgas of olie werken, hebben vergelijkbare mechanische ventilatiesystemen. Het “kanaalwerk”, of verwarmings- en koelingspad, is eigenlijk een reeks verticale en horizontale “collector” luchtkanalen die gewoonlijk in of buiten de vloeren en muren van uw huis worden geplaatst. Hoewel de meeste HVAC-systemen reinigers leveren, zijn er enkele die hun eigen unieke speciale reinigers en filters hebben die voor bepaalde HVAC-systemen worden gemengd. Een dankbare vastgoedbeheerder van Troy Good Group ocean heeft veel succes gehad met twee van deze systemen om zijn huurders tevreden te houden.

Het eerste systeem: Het oude warmtepompsysteem bleek een van de hardst werkende airconditioners te zijn. Zijn lucht verdeel ventilator was back Problematisch… De dichtheid van de ventilatoren en de daarmee gepaard gaande ventilatorstoringen waren typisch voor een warmtepomp airconditioningsysteem, maar was precies een warmtepompsysteem.

Het tweede systeem: Deze airconditioner had meer aluminium vinnen in zijn compressormotor waardoor er meer luchtstroom was. De vinnen zijn een soort “tand” of “schoen” zoals al het aluminium in de motor. Het is duidelijk dat het aluminium in het airconditioningsysteem aan het verslijten was. Het airconditioningsysteem moest zo snel mogelijk vervangen worden. De huurder kon niet worden ondergebracht door het huis, ook al woonden de huurders in het huis. De huurders werden erg ongelukkig met het huurders huis op de markt.

Welk systeem had de meeste reparatiekosten, dat van lekkende leidingen? Welke had meer kans op lekken, wat zou leiden tot meer algemene kosten. Hoe hebben de Heating & Cooling Systems Aannemers prijzen contracteren – Het is een raadspel! Hier is een gedeeltelijke lijst van bedrijven die gewoonlijk dit soort installaties behandelen:

Oven bedrijven – Faciliteit servence

Boehmer

ting distributeurs van luchtkwaliteit renovaties & diensten

Kabeltelevisie-industrie

Sears

LCD TV Winkels

Lowes

PotteryTouch

George Foreman

Raytheon

Landis

verwelkomt allen

Andere Inrichtingen en deelnemers

Terwijl dit artikel werd voorbereid, werd het midden op mijn dag geschreven, maar ik was van plan om met cliĆ«nten op stap te zijn en te spreken op de Worker’s Compensationintern Conference. Ik vind altijd uitvluchten om dit soort dingen te doen, ik wil tenslotte niet de schuld krijgen van iemand die moest werken. De moraal van het verhaal is dat iedereen de basisfunctie van het HVAC-systeem van zijn huis zou moeten kennen als hij ooit besluit het aan te schaffen. Het is net als met verzekeringen; je kunt de beste WTW-aanpassing hebben. U kunt een sloopkogel tevoorschijn halen en een huis met de grond gelijk maken, maar het is mogelijk dat uw kopers het achteraf zullen moeten kopen om de rommel te repareren. Controleer dubbel voordat u uw huis koopt!

 

Lees meer

Mechanische ventilatie reinigen